از سميرم که مي گشتيم خريديم. يادش بخير بچه که بوديم، توي دهات پدر بزرگم اينا، جابان، 15 کيلومتر آنطرف دماوند، سياهش رو مي خورديم. مي چسبونديم به انگشت شصتمون و مي خورديم. چه مزه اي ميده! واي که آب دهنم راه ميگيره!!
از کامنت اين مطلب:
تا همین چند هفته قبل نمیدانستم کشک را چگونه درست میکنند. برای درست کردن کشک اول دوغ درست میکنند٫ سپس دوغ را آرامآرام -در طول هفتهشت ساعت -گرما میدهند. کشک روی دوغ تشکیل میشود. پس از برداشتن کشکِ مایع-نیمهجامد از روی دوغ٫ اگر مایع باقی ماننده را گرما دهیم تا بیشتر آبش تبخیر شود غره-قورت یا غارا درست میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر