پنجشنبه، مرداد ۱۸، ۱۳۸۶

چندي

بررسي مقدماتي عرفان واقع گرايانه و پوياي اسلامي جزئي از نظام ايماني
مقاله اي از حاج عمو دکتر

دكتر سيد ابوالقاسم حسيني
محمد حسين پور
چكيده مقاله
روان شناسي اسلامي زير بناي همه علوم اسلامي و از جمله عرفان اسلامي است و بدون استعانت از آن امكان تدوين صحيح علوم فوق و جود ندارد.
بر همين اساس است كه پيامبر اسلامي صلي الله عليه و آله و سلم ميفرمايد : « هركس خود را بشناسد خداي خود را نيز مي شناسد. » (ماخذ 10 ج 2 ص 32 باب 9 )
علي عليه السلام عارف را به صورت زير تعريف مي كند :
« عارف كسي است كه نفس خود را بشناسد و آن را آزاد گرداند و از هر چيز كه آن را دور گرداند و هلاك سازد پاك كند . » (ماخذ 1 ج 2 ص 48 ) .
به نظر ميرسد با اين تعريف عرفان ايمان و تقوي مفاهيم مكملي هستند كه هر كدام ديگري را تكميل مي نمايند.
هدف نهايي پيامبران الهي عليهم السلام راهنمايي كردن حركت دادن و تثبيت همه جوامع بشري به سمت راه مستقيم توحيد بوده است . بديهي است كه پيروان آنها هم لازم است همين راه را ادامه دهند. به عبارت ديگر بايد گفت كه پيامبران الهي جز اين كار وظيفه اي بر عهده ندارند.تاكيد همه پيامبران الهي و از جمله پيامبر اسلام (ص ) اين بوده است كه راه مستقيم يكي بيش نيست و راههاي ديگر همه انحرافي هستند. در زمان معاصر ما علاوه بر طرح اديان مختلف در داخل يك دين ... ادامه

نگران اين هرمس کبير هم شدم. هم نيستش هم انگاري منتقلش کردند تبريز انگاري. کلي ناراحت شدم. هم من هم بر و بچز پادگاني. چشم به مونيتوريم تا بياد و بگه چه خبره!

دروغ هایی که می شنویم: ابررایانه ایران

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر